sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Proiectu SOPA restras.

   Se pare ca statul American a retras momentan proiectul SOPA pentru o "reevaluare" acuma ramane de vazut sa vedem daca schimba ceva la el sau e doar de gura presei.
Lamar Smith

  Lamar Smith, principalul activist in acest proiect, a declarat vineri seara ca momentan va retrage aceasta ordonanta pana cand va exista o aprobare mai mare a acestuia. “Am ascultat criticile si am luat in serios ingrijorarile propuse de acestea legate de proiectul ce pune problema pirateriei online".
Problema pirateriei online este prea mare pentru a fi ignorata“, a mai spus Smith. 
“Comitetul va continua sa lucreze cu proprietarii de drept ai copyright-ului, companiile de Internet, institutii financiare pentru a dezvolta propuneri care combat pirateria online si protejeaza proprietatea intelectuala a Americii". 
   Chiar daca toate astea se intampla momentan doar in state cu siguranta ne va afecta si pe noi, si e posibil ca si alte guverne din alte tari sa adopte acest proiect de lege.
   Si dupa cum bine ne cunoastem tara noi adoptam orice chiar daca e bun chiar daca e rau si daca se poate mai punem ceva de la noi pentru a mai aduce ceva banii la bugetu de stat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu